Concursos de xocolata

» Estic una mica nerviós» , admet Òscar Monteserín . Ha arribat des d’Astúries amb una maleta plena d’ingredients i l’objectiu de guanyar el sisè concurs a la millor especialitat pastissera amb xocolata . SuSweet sushi és una de les vuit receptes finalistes – entre unes 60 presentades -que ahir competien pel premi de 2.000 euros atorgat pel Gremi de Pastisseria de Barcelona i l’empresa del licor Anís del Mono .
En 45 minuts els cuiners havien de finalitzar la presentació de les postres . Després set jutges puntuaven les seves receptes . Premisses per a participar: tenir experiència gastronòmica i que les receptes continguin xocolata i anís . «El més difícil ha estat barrejar el te verd temacha amb l’arròs de llet i anís . Una cosa és la idea , l’altra el gust » , explica Monteserín , creador d’uns makis convertits de salats a dolços i d’una salsa de xocolata mimetitzada en un pot de soja . Apassionat de cuina japonesa , no es va resistir al desafiament d’experimentar amb ella.
Podem comprar pastissos personalitzats a barcelona gràcies a la Pastisseria Natcha que treballen des de 1958 oferint els millors tipus de dolços d’alt standing als seus clients .